Obavijest o COVID potvrdama za ulazak u dvoranu

Sukladno svim važećim propisima i epidemiološkim mjerama, ulazak u školsko-sportsku dvoranu OŠ Petra Preradovića Pitomača, na obje festivalske večeri, bit će moguć SAMO uz važeću COVID potvrdu (COVID putovnicu) o preboljenju bolesti ili da je osoba u potpunosti cijepljena, što će se morati predočiti službenoj osobi na ulazu u dvoranu uz ulaznicu.

Ako posjetitelj nije bio zaražen virusom SARS-COV2 i nije se cijepio i ne posjeduje COVID putovnicu, tim Zavoda za javno zdravstvo Virovitičko-podravske županije postavit će svoj punkt u subotu 4.rujna 2021. od 14-17 sati na ulazu u OŠ Petra Preradovića, gdje će se moći izvršiti testiranje tzv. antigenski test koji će biti važeći 48 sati, odnosno za obje festivalske večeri.

Preporuka je da se dođe na vrijeme odnosno odmah od 14 sati u subotu kako bi se izbjegle gužve kod punkta i testiranja u zadnji čas.

Posjetitelji koji namjeravaju doći samo u nedjelju, morat će svoj antigenski test koji važi 48 sati obaviti negdje drugdje. Naša preporuka je Zavod za javno zdravstvo u Virovitici.

Napominjemo da se antigenski test, koji obavlja Zavod za javno zdravstvo VPŽ, vrši SAMO u subotu na punktu ispred ulaza u OŠ Petra Preradovića u Pitomači od 14-17 sati te je potpuno BESPLATAN za sve posjetitelje a iznos kojeg će sufinancirati Organizacijski odbor Glazbenog festivala Pjesme Podravine i Podravlja Pitomača.

Na samom ulazu u dvoranu, Organizicijski odbor osigurati će službenu osobu koja će svakom posjetitelju asistirati kod upotrebe antibakterijskog gela-spreja za ruke.