Izvrstan Igor Drvenkar u ulozi Pilata

Mladi glazbenik, tekstopisac, skladatelj i aranžer Igor Drvenkar, rodom iz Podravskih Sesveta, s nepune 23 godine zauzima zapaženo mjesto u glazbenom svijetu Podravine, osvajajući mnogobrojne nagrade i priznanja stručnih žirija i publike.  Također je rado viđen sudionik mnogih svečanosti diljem Podravine, a njegove pjesme, koje su uglavnom autorskog karaktera, zapažene su na mnogim festivalima u Podravini pa i šire. Igor Drvenkar zabilježio je nekoliko nastupa na festivalu Pjesme Podravine i Podravlja na kojem se prošle godine predstavio autorskom pjesmom Priča tamburaša.

prica

Igor pjeva u bendu Black Tattoo, član je glazbene kuće Kviskoton iz zagrebačkih Sesveta pod čijim pokroviteljstvom snima pjesme i spotove zabavne pop i rock muzike. Među njegovim mnogobrojnim uspjesima posebno valja istaknuti njegovu ulogu u rock mjuziklu pod nazivom „Uskrsli“, u kojem glumi Pilata, čime vrlo uspješno potvrđuje svoj glazbeni talent i ističe se i izvan granica Podravine. Autor Mjuzikla „Uskrsli“ je talijanski kantautor Daniele Ricci a sama praizvedba mjuzikla se održavala uoči Cvjetnice, 12. travnja 2014. godine, u gradskom kazalištu Komedija u Zagrebu. Zagrebačka publika je bila toliko oduševljena izvedbom mjuzikla „Uskrsli“ da su osim predviđenih izvedbi  morali omogućiti i još one dodatne, među kojima je u najavi i izvedba koja će se održati u lipnju u gradskom kazalištu Komedija.

Tako će naš Igor Drvenkar Iggy ponovo stati na kazališne daske u ulozi Pilata i zapjevati sa mnogobrojnim slavnim velikanima iz glazbenog života poput Maje Blagdan (u ulozi Marije Magdalene), Nikole Pašalića (u ulozi Isusa), Sanje Bardun (u ulozi Marije, Isusove majke) i Ivana Mikulića (u ulozi apostola Tome).

Sve ljubitelje ovakve glazbe pozivamo na izvedbu rock mjuzikla „Uskrsli“ u lipnju u kazalištu Komedija u Zagrebu i tako daju podršku našem Igoru kojemu želimo još puno uspješnih izvedbi u ovom mjuziklu.

Dijana Vedriš / pitomacafestival.hr

Igor Drvenkar Iggy Igor Drvenkar Iggy

Igor Drvenkar Iggy